Microsoft Power BI

Λάβετε αναλυτικά στοιχεία αυτοεξυπηρέτησης σε εταιρική κλίμακα

Μειώστε το πρόσθετο κόστος, την πολυπλοκότητα και τους κινδύνους ασφαλείας πολλαπλών λύσεων, με μια πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων που προσαρμόζεται από τα άτομα έως τον οργανισμό ως σύνολο.

Χρησιμοποιήστε έξυπνα εργαλεία για ισχυρά αποτελέσματα

Βρείτε και κοινοποιήστε σημαντικές πληροφορίες με εκατοντάδες απεικονίσεις δεδομένων, ενσωματωμένες δυνατότητες AI, ακριβή ενσωμάτωση του Excel και προκαθορισμένες και προσαρμοσμένες συνδέσεις δεδομένων.

Βοηθήστε στην προστασία των δεδομένων ανάλυσης

Διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή με κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες ασφάλειας δεδομένων, όπως σήμανση ευαισθησίας, πλήρη κρυπτογράφηση και παρακολούθηση πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο.

 

Πωλήσεις ανά κατηγορία

Πωλήσεις του χρόνου η του μήνα

Σύγκριση μηνών και έτους με βάση το τζίρο και τα καθαρά κέρδη

Ανάλυση πωλήσεων ανά υποκατάστημα

Ανάλυση κατηγοριών και υποκατηγοριών

Ανάλυση ειδών

Ανάλυση βασικών προμηθευτών ανά ομάδα, brand, κατηγορία, υποκατηγορία και είδη

Πωλήσεις ανά brand

Οι καλύτεροι προμηθευτές ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα και έτος

Τα καλύτερα brands ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα και έτος

Βαθμολογία κύριων προμηθευτών με βάση τις παραγγελίες

Παρακολούθηση αποθήκης και υποκαταστημάτων

Μικτά κέρδη με βάση την τελική τιμή

Μικτά κέρδη με βάση τους προμηθευτές

Μικτά κέρδη με βάση τα είδη των καταστημάτων

Ανάλυση αγορών και εισπράξεων

Τιμοκατάλογοι

Αναφορά σε κατεστραμμένα είδη

Αξίες κατεστραμμένων ειδών

Σύγκριση ειδών – υποκαταστημάτων και τζίρο πωλήσεων σε πολλά υποκαταστήματα

On line στατιστικά των ταμειακών σας και σύγκριση με προηγούμενα

On line εγγραφές αποδείξεων και τιμολογίων ανά ταμείο

Οι επιπτώσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω παρόχων

Τι είναι η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Με πολύ απλά λόγια, Ηλεκτρονική Τιμολόγηση είναι η ανταλλαγή ψηφιακών παραστατικών μεταξύ δύο ή περισσοτέρων οντοτήτων που συμμετέχουν σε μια εμπορική συναλλαγή (επιχείρηση, Δημόσιο, φυσικό πρόσωπο). Τα παραστατικά αυτά δεν είναι μόνο τιμολόγια, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν και άλλα «έγγραφα» όπως εντολές αγοράς, χρεωστικά/πιστωτικά σημειώματα, εμβάσματα, όρους πληρωμής κ.λπ.

Στην πραγματικότητα, τα ηλεκτρονικά παραστατικά είναι αρχεία δομημένων δεδομένων συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών – υποχρεούνται να συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο ηλεκτρονικής τιμολόγησης – ούτως ώστε να μπορούν να «διαβάζονται» από επιχειρηματικό λογισμικό (ένα ERP πρόγραμμα), αλλά και από τον φορολογικό μηχανισμό και να ανταλλάσσουν πληροφορίες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

 

Τι εννοούμε με τον όρο πάροχος και πως διαβιβάζονται τα τιμολόγια στο mydata

Υπάρχουν λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης που απαιτούν τοπική εγκατάσταση σε υπολογιστή ή server (on-premises) και cloud λύσεις που διατίθενται ως υπηρεσία (as-a-service).

Η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσο παρόχου είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο cloud. Τα πλεονεκτήματα, ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν χρησιμοποιούν ERP ή κάποιο εμπορολογιστικό πρόγραμμα και δεν έχουν το χρόνο και τους πόρους να ασχολούνται και με αυτό το κομμάτι της επιχείρησής τους, είναι πολλά και σημαντικά. Κατ΄αρχάς ως εξολοκλήρου cloud λύση. Επιπλέον, προσφέρει ασύγκριτη ευκολία χρήσης, καθώς ο επαγγελματίας δεν χρειάζεται να ασχολείται ούτε με τη διαδικασία, ούτε με την ασφάλεια, αφού η διαβίβαση των στοιχείων στο myDATA γίνεται με ευθύνη του παρόχου, σε πραγματικό χρόνο και αυτόματα.

 

Μειονεκτήματα Παρόχου

Το κόστος είναι 0.15 σε κάθε έκδοση παραστατικού, καθώς εάν αναλογιστούμε πως μια μικρομεσαία επιχείρηση κόβει 300-500 φορολογικά δελτία τον μήνα, σε 3-4 μήνες έχει βγάλει τα λεφτά του, χωρίς να πληρώνει περιττά έξοδα επι μηνιαίας βάσεως.

Το σημαντικότερο αρνητικό είναι πως όλη αυτή η διαδικασία για να κόψει ο επιχειρηματίας ένα τιμολόγιο με μια από τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι ότι πρέπει να υπάρχει ιντερνέτ επι 24ωρου βάσεως , διότι όλες αυτές οι πλατφόρμες είναι στο cloud.

Είναι σημαντική εξέλιξη αλλά πόσες φορές έχετε διακοπή η πρόβλημα στο ιντερνέτ με ατέλειωτες ώρες, η ακόμα και μέρες για να επανέλθει στο φυσιολογικό. Φανταστείτε ότι εάν γίνει αυτό (πράγμα πολύ σύνηθες) όχι μόνο δεν θα μπορείτε να διαβιβάσετε τα δελτία στο mydata αλλά ακόμα χειροτέρα δεν θα μπορείτε να τα εκδώσετε.

Πρακτικά βρίσκεστε με δεμένα χέρια και η επιχείρηση σας μπορεί να παγώσει ανά πασά στιγμή την λειτουργία της.

Το καταχωρημένο πελατολόγιο σας είτε σε ένα μικρό erp είτε ακόμα και σε excel  δεν μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε μια τέτοια πλατφόρμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το περάσετε χειροκίνητα εκ νέου.

(Δεν μιλάμε για την επωνυμία και το Α.Φ.Μ. του πελάτη σας, αλλά για τις ειδικές συμφωνίες η τα πιστωτικά που του έχετε κόψει, ακόμα και το χρέος του προς εσάς.

Το ίδιο πρόβλημα έχετε και με την αποθήκη σας, serial numbers, το πραγματικό σας απόθεμα ακόμα και μια γέφυρα σύνδεσης με το website της επιχείρησης σας δεν θα ενημερώνεται αυτόματα και θα πρέπει να καταχωρείτε ξεχωριστά, αρά περισσότερος ποσοτικός χρόνος για εσάς.

Η αναζήτηση σε παλαιοτέρου  τύπου δελτία γίνεται δύσκολη καθώς θα πρέπει να ανοίξετε το παλαιό σας πρόγραμμα η να ανατρέξετε στα αντίγραφα σας.

Υποχρεωτική Διασύνδεση Φορολογικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) & Ταμειακών Μηχανών με Τερματικα POS Πιστωτικών Καρτών

Η διασύνδεση Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) και τερματικών POS, με σκοπό τη διασφάλιση έκδοσης των νόμιμων παραστατικών πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω τερματικών POS.

Μετά την αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών έρχεται και η αναβάθμιση των μηχανημάτων πληρωμής POS και μάλιστα με… επιδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης!

 Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών για την  άμεση επικοινωνία με τα pos πιστωτικών καρτών.

Γιατί ποιο λόγο θα γίνει η αναβάθμιση

Το πρόγραμμα έχει στόχευση τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS (με στόχο την παράλληλη αποστολή στοιχείων στην Εφορία) και εκτιμάται ότι θα περιορίσει τις δυνατότητες φοροδιαφυγής και τις απώλειες στον ΦΠΑ.

Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις έχουν προμηθευτεί νέες ταμειακές μηχανές κλειστού τύπου που έχουν διασυνδεθεί με την Εφορία. Με αυτές τις μηχανές η Εφορία ενώ γνωρίζει το πότε πραγματοποιήθηκε μία συναλλαγή, δεν έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία της πληρωμής, αν δηλαδή έγινε με μετρητά ή ηλεκτρονικά με τη χρήση κάρτας.

Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν καθημερινά τα pos πιστωτικών καρτών ώστε να πραγματοποιούν τις συναλλαγές οι πελάτες. Η διαφορά είναι πως ο πελάτης θα πρέπει να λάβει το αποδεικτικό χαρτί της πληρωμής από το pos αλλά και την νόμιμη απόδειξη από την ταμειακή μηχανή με τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα.

Αυτό βέβαια δεν γίνεται συνετά από όλες τις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν παραπάνω από τις μισές συναλλαγές που δεν αποστέλλονται με το Ζ της ημέρας στην Α.Α.Δ.Ε.

Ενώ δηλαδή το POS δέχεται τη συναλλαγή ο καταστηματάρχης είτε δεν κόβει καθόλου απόδειξη είτε εκδίδει απόδειξη αλλά με ένα μικρό ποσό.

Εφόσον διασυνδεθεί η ταμειακή μηχανή με το ηλεκτρονικό σύστημα POS η Εφορία θα γνωρίζει πότε εκδόθηκε η απόδειξη αλλά και τον τρόπο πληρωμής (με κάρτα ή μετρητά) για να προχωρήσει σε περαιτέρω ελέγχους.

Καταστήματα λιανικής

Για αυτό τον λόγο λοιπόν η Α.Α.Δ.Ε. προχωρά στην διασύνδεση των pos με τις ταμειακές μηχανές. Ποιο συγκεκριμένα όταν θα υπάρξει μια συναλλαγή με πιστωτική κάρτα ο ταμίας θα πρέπει να πατά το ποσό από την ταμειακή και η ταμειακή θα στέλνει εντολή στο pos καρτών για την συναλλαγή, όταν ο πελάτης βάλει την κάρτα του αυτόματα θα εγκρίνεται η συναλλαγή και θα βγαίνει νόμιμη απόδειξη από την ταμειακή ( αυτόματα χωρίς ο ταμίας να επεμβαίνει).

Για αυτό τον σκοπό οι επιχειρήσεις θα πάρουν voucher για την αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών η την αγορά καινούργιας καθώς και για την αναβάθμιση των pos καρτών η την αλλαγή τους με καινούργιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα αναβαθμιστούν οι φορολογικοί μηχανισμοί τύπου Α.Δ.Η.Μ.Ε. (όσοι αναβαθμίζονται η θα αντικατασταθούν αυτόματα.)

Οι εκτυπωτές ΕΑΦΔΣΣ θα καταργηθούν πλήρως άρα οι εκάστοτε επιχειρήσεις θα πρέπει να τους αντικαταστήσουν από το 2023 με ΑΔΗΜΕ  φορολογικούς μηχανισμούς η ταμειακές μηχανές.

Εστίαση ( Εστιατόρια)

Τα εστιατόρια ( όποιες επιχειρήσεις έχουν σαν είδος έναρξης της επιχείρησης την λέξη αυτή) θα πρέπει να αντικαταστήσουν πλήρως τα φορολογικά τους είτε είναι ταμειακές μηχανές είτε φορολογικοί μηχανισμοί.

Θα υπάρξει ειδική άδεια για ταμειακές μηχανές και φορολογικούς μηχανισμούς τύπου εστιατορίων.

Καθώς είναι η μόνη επιλογή τους, όπου και εκείνα θα συνδεθούν με τα pos πιστωτικών καρτών.

Voucher αναβάθμισης ταμειακών μηχανών και διασύνδεσης με POS, αντικατάστασης ΕΑΦΔΣΣ

Οι επενδύσεις θα στοχεύουν στις τεχνολογίες και υπηρεσίες που προωθούν την ψηφιοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και συγκεκριμένα στις ηλεκτρονικές πληρωμές, στις ηλεκτρονικές πωλήσεις και στις εφαρμογές ηλεκτρονικής τιμολόγησης, στην επιχειρηματική αναλυτική, στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων, στις υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων και αποκατάστασης σε περίπτωση καταστροφής, στην αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών και του οικοσυστήματος των POS.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΙΙΙ δίνεται στους δυνητικούς Δικαιούχους η δυνατότητα αξιοποίησης επιταγών (vouchers), ανά κατηγορία ως ακολούθως:

Εξαργύρωση Voucher

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος (αναμένεται προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου), το κουπόνι θα μπορεί να εξαργυρώνεται σε ειδική πλατφόρμα αγοράς (Digital Marketplace) όπου θα είναι διαθέσιμες υπηρεσίες και προϊόντα που θα μπορούν να προμηθευτούν οι επιχειρήσεις. Δηλαδή θα υπάρχει μια λίστα με τους εγκεκριμένους προμηθευτές που θα ανεβάζουν στην πλατφόρμα τις προσφερόμενες τεχνολογικές εφαρμογές (POS, ταμειακές κ.ά.).

Οι επιχειρήσεις, αφού επιλέξουν τα προϊόντα που χρειάζονται, θα λαμβάνουν το κουπόνι ενίσχυσης. Μετέπειτα, κάθε επιδότηση θα ελέγχεται ως προς διάφορες τυπικές διαστάσεις, όπως επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης, καταβολή ιδίας συμμετοχής από τις επιχειρήσεις, εξοφλήσεις κ.λπ.

Τιμολόγηση για Γιατρούς & Επαγγελματίες Υγείας

Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να διεκπεραιώνουν εργασίες οικονομικής φύσεως και οι γιατροί δεν αποτελούν εξαίρεση.

Οι γιατροί – παθολόγοι, καρδιολόγοι, οδοντίατροι, όλοι! – επιτελούν λειτούργημα και είναι επιφορτισμένοι με την πιο δύσκολη εργασία: τη φροντίδα των ασθενών τους. Το να είσαι γιατρός απαιτεί να είσαι πλήρως αφοσιωμένος στο επάγγελμά σου, και όχι να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο σε διαχειριστικές εργασίες, για αυτό και εμείς προτείνουμε τον ΑΔΗΜΕ EPSON iBOX για αυτές τις περιστάσεις.

Για το σκοπό αυτό  έχουμε αναπτύξει  τον μοναδικό φορολογικό μηχανισμό της αγοράς EPSON iBOX που διαθέτει ιδιαίτερα φιλικό γραφικό περιβάλλον προβάλλοντας την οθόνη του ταμία από tablet, smartphone, η PC ώστε χρήστες με μηδενική εμπειρία να έχουν δυνατότητα σε ελάχιστο χρόνο να εκδώσουν σωστά το απαιτούμενο παραστατικό

Βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι τα εξής:

 •  Λειτουργία με smartphone η tablet
 • Απεριόριστος αριθμός ειδών και παραγγελιών
 • Ανεύρεση πελάτη με Α.Φ.Μ. ή επωνυμία με δυνατότητα έκδοσης ονομαστικής απόδειξης η τιμολογίου
 • Δυνατότητα σχολίων στην απόδειξη η το τιμολόγιο
 • Άμεση αποστολή των παραστατικών στο MyData η το e-Send
 • Δυνατότητα καταχώρησης σχόλιων παραστατικού.
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής πελάτη είτε στο παραστατικό είτε με προεπιλογή μέσα από τον πελάτη για πιο γρήγορη έκδοση παραστατικού
 •  Ηλεκτρονικό έλεγχο εγκυρότητας Α.Φ.Μ
 •  Αυτόματη καταχώρηση στοιχείων πελατών μέσω TAXIS

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Κατέβασε  εδώ τον Κατάλογο με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις 

EPSON iBOX ΑΔΗΜΕ: Α.Ε. 15 DSE 630/13-11-2019

700,00 
iPOS Web Interface Στατιστικά Οθόνη Πελάτη Ράδιο Απομακρυσμένη Διαχείριση Φωνητικές Εντολές Αποστολή Αναφορών Πολλαπλοί Χρήστες My Data

iRS 2000A 1D USB / SERIAL

86,80 
● Ready for all POS system and ideal for retail
● With IP54 waterproof and dust proof protection
● Plug and play, not need any driver, easy to operate
● Ergonomic design, very comfortable operating sense
● Using latest decoder technology, quick and fluent reading performance
 Blue LED indicator and loud buzzer sound, can quick feedback reading recods

Συρτάρι Μικρό Ταμειακής Μηχανής 34cm x 34cm x 10cm

66,96 
Drawer 34×34 Μεταλικό μικρό συρτάρι 34×34 Two Media Slots ABS Tills: 4 Banknotes / 8 Coins Removable Till & Coin Case – Adjustable Banknotes & Coin Dividers Polyurethane Heavy Duty Ball Bearing Rollers 3 Position Key Lock

Τιμολόγηση επί Βυτίου

Η διανομή καυσίμων με βυτιοφόρο από το πρατήριο προς τρίτους, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα, καθώς συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στο συνολικό όγκο  πωλήσεων επηρεάζοντας την κερδοφορία του πρατηρίου και την ευελιξία στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με την απόφαση υπ. αρ. 1060 (ΦΕΚ-Β’-1217-29/03/2021), επιβάλλεται η έκδοση του παραστατικού πώλησης αμέσως μετά την ολοκλήρωση παράδοσης του καυσίμου, με την παράλληλη διαβίβαση των υπόψη δεδομένων στην Α.Α.Δ.Ε. (myData).

Έτσι  για τα πρατήρια υγραερίου ή πεπιεσμένου φυσικού αερίου από 1/3/2019:

 1. Όλα τα Δελτία Αποστολής, τα τιμολόγια και πιστωτικά τιμολόγια (φυσικά και τα παραστατικά λιανικής) που αφορούν σε υγραέριο ή πεπιεσμένο φυσικό αέριο θα εκδίδονται μόνο μηχανογραφικά και υποχρεωτικά με φορολογική σήμανση από ΕΑΦΔΣΣ η ΑΔΗΜΕ.
 2. Οι τυχόν πωλήσεις επί αυτοκινήτου και γενικά για εκτός εγκατάστασης  πωλήσεις υγραερίου και πεπιεσμένου φυσικού αερίου επίσης θα εκδίδονται μόνο μηχανογραφικά παραστατικά και υποχρεωτικά με φορολογική σήμανση από ΕΑΦΔΣΣ η ΑΔΗΜΕ

Ταυτόχρονα η ανάγκη πιστής εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4308/2014 και των τροποποιητικών τους σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των διακινούμενων ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης μέσω του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, καθιστούν επιβεβλημένη τη μηχανογραφική έκδοση των παραστατικών επί του βυτιοφόρου, την ηλεκτρονική ενημέρωση του κεντρικού μηχανογραφικού συστήματος του πρατηρίου και του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

Για το σκοπό αυτό  έχουμε αναπτύξει  τον μοναδικό φορολογικό μηχανισμό της αγοράς EPSON iBOX που διαθέτει ιδιαίτερα φιλικό γραφικό περιβάλλον προβάλλοντας την οθόνη του ταμία από tablet η smartphone, ώστε χρήστες με μηδενική εμπειρία να έχουν δυνατότητα σε ελάχιστο χρόνο να εκδώσουν σωστά το απαιτούμενο παραστατικό.

Καθώς είναι και ο μοναδικός εκτυπωτής όπου έχει πάρει έγκριση από το υπουργείο οικονομικών για την πώληση καυσίμων σε λίτρα για αυτό τον σκοπό.

Το βυτιοφόρο δεν χρειάζεται να επιστρέψει στην βάση του καθώς με ιδιαίτερα απλούς χειρισμούς, τα δεδομένα όλων των παραστατικών που εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου  παράδοσης καυσίμων μεταφέρονται αυτόματα στο MyData.

Η ενημέρωση του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ πραγματοποιείται από το σύστημα του πρατηρίου  για το σύνολο των παραστατικών πετρελαίου θέρμανσης.  Μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε πλήθος βυτιοφόρων διαθέτει το πρατήριο και προσφέρεται με διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι τα εξής:

 • λειτουργία με smartphone η tablet
 • απεριόριστος αριθμός ειδών και παραγγελιών
 • δυνατότητα αμφίδρομου συγχρονισμού με το μηχανογραφικό σύστημα του πρατηρίου
 • ανεύρεση πελάτη με Α.Φ.Μ. ή επωνυμία με δυνατότητα έκδοσης ονομαστικής απόδειξης η τιμολογίου
 • Δυνατότητα σχολίων στην απόδειξη η το τιμολόγιο
 • Άμεση αποστολή των παραστατικών στο MyData η το e-Send
 • Τροφοδοσία χαμηλής τάσης από το ηλεκτρικό κύκλωμα του βυτιοφόρου
 • Δυνατότητα καταχώρησης σχόλιων παραστατικού.
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής πελάτη είτε στο παραστατικό είτε με προεπιλογή μέσα από τον πελάτη για πιο γρήγορη έκδοση παραστατικού
 • Με αυτόματη καταχώρηση στοιχείων πελατών μέσω TAXIS

Όλοι οι μηχανισμοί πρατηρίων καυσίμων, πωλητών πετρελαίου θέρμανσης και πρατηρίων υγραερίου και πεπιεσμένου φυσικού αερίου πρέπει να είναι αναβαθμισμένοι και από 1/1/2019 να διαβιβάζουν αρχεία στην ΑΑΔΕ.

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Κατέβασε  εδώ τον Κατάλογο με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις 

EPSON iBOX ΑΔΗΜΕ: Α.Ε. 15 DSE 630/13-11-2019

700,00 
iPOS Web Interface Στατιστικά Οθόνη Πελάτη Ράδιο Απομακρυσμένη Διαχείριση Φωνητικές Εντολές Αποστολή Αναφορών Πολλαπλοί Χρήστες My Data

Getac F110 G5 Ruggedized Tablet με Windows 10 Pro (FL1BYCKI4KXX)

2.044,76 
Tablet κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε χώρους όπως αποθήκες και εμπορικά καταστήματα της εταιρείας Getac. Διαθέτει οθόνη αφής (touch screen) 11.6" με ανάλυση 1920x1080 και 5 διαφορετικές εισόδους σύνδεσης (Bluetooth, HDMI, USB 3.0, VGA, Wi-Fi). Λειτουργεί με γρήγορες ταχύτητες καθώς διαθέτει δίσκο SSD χωρητικότητας 128GB και μνήμη RAM DDR4 4GB.

SPRT Portable Laber Printer L31

396,80 
Φορητός εκτυπωτής (mobile) θερμικός 80mm με μπαταρία, ασύρματος USB & Bluetooth Εκτύπωση απόδειξης και ετικέτας Φωτεινή ένδειξη και αναμονή για εξοικονόμηση ενέργειας Εκτύπωση barcode Αισθητήρας τέλους χαρτιού Τύπος χαρτιού : Thermal paper/Label Paper Διαστάσεις χαρτιού : 80mm

SPRT Portable Laber Printer L51

434,00 
Φορητός εκτυπωτής (mobile) θερμικός 120 mm με μπαταρία, ασύρματος USB & Bluetooth Εκτύπωση απόδειξης και ετικέτας Ρύθμιση πλάτους χαρτιού ή ετικέτας Φωτεινή ένδειξη και αναμονή για εξοικονόμηση ενέργειας Εκτύπωση barcode Αισθητήρας τέλους χαρτιού Τύπος χαρτιού : Thermal paper/Label Paper Διαστάσεις χαρτιού: 111.5mm±0.5mm: 832dots/line; 101.5mm±0.5mm: 800dots/line; 79.5mm±0.5mm: 576dots

Εφαρμογή Ζύγισης

Ολοκληρωμένη Λύση Ζυγού– Σημείου Εξυπηρέτησης με πρόγραμμα WinposScale

Ειδικά σχεδιασμένο για:  Αρτοποιεία & Ζαχαροπλαστεία/ Κρεοπωλεία / Ιχθυοπωλεία

Η ευέλικτη και εύχρηστη εφαρμογή ζυγών για τη μικρή  αλλά και την μεγάλη λιανική με το σύστημα Floating Clerk η Floating Customer

( μετακινούμενος πωλητής/πελάτης η πωλητής/πελάτης ανα πόστο εξυπηρέτησης)

Ο πελάτης εισέρχεται στο κατάστημα και τον εξυπηρετεί ο πρώτος διαθέσιμος πωλητής.Ο πωλητής ανοίγει την συναλλαγή με τον πελάτη και έχει την δυνατότητα να μετακινείται σε κάθε ζυγό που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα, σε κάθε σημείο πώλησης προσθέτοντας διάφορα προϊόντα που ζυγίζει. Κατά την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης του πελάτη , ο πωλητής εκτυπώνει μια συνολική παραγγελία ή ετικέτα με QR-code με όλες τις ζυγίσεις του πελάτη.

Στη συνέχεια ο πελάτης παραδίδει στον ταμία την τελική χαρτοταινία ή ετικέτα και ο ταμίας με την βοήθεια του 2D scanner διαβάζει το QR-code όπου εμφανίζονται όλες οι ζυγίσεις στην οθόνη του ταμείου και στην απόδειξη του πελάτη.

Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με οθόνη αφής η POS, προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και έκδοση παραγγελιών με ή χωρίς τη χρήση QR Code & Κάρτα Πελάτη.
Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ταμεία να σχεδιάσει την οθόνημε τα είδη και τις ομάδες σύμφωνα με τις ανάγκες του ανα πάσα στιγμή (αγαπημένα) !

Υποστηρίζει την σύνδεση με Touch POS με ζυγαριές 15 η 30 kg της αγοράς η Hλεκτρονικού Ζυγού All in One,σε περιβάλλον Windows & Linux με 2 Οθόνες ( Ταμία – Πελάτη), Θερμικό Εκτυπωτή, Εκτυπωτή Ετικετών & Barcode Scanner

Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή με δυνατότητα λειτουργίας σε παραπάνω από ένα σημεία εξυπηρέτησης του καταστήματος. Δίνει την δυνατότητα στο πελάτη να ψωνίζει από διαφορετικά πόστα όπου έχετε δημιουργήσει στο κατάστημα σαςμε κάρτα πελάτη, ετικέτα η QR Code.

Τρόποι λειτουργίας:

 • Εκτύπωση ετικέτας ανά είδος
 • Αυτόματη Ζύγιση (εκτύπωση ετικέτας με επιλογή μόνο είδους)
 • Λειτουργία Συσκευασίας
 • Λειτουργία QR (συγκεντρωτικό QR με όλα τα είδη του πελάτη, είτε στην ετικέτα, είτε σε θερμικό εκτυπωτή)
 • Κάρτα πελάτη (δημιουργία συγκεντρωτικής παραγγελίας ανά κάρτα, από όλες τις ζυγαριές και αυτόματη δημιουργία παραστατικού στο ταμείο)

Ευκολίες :

Πώληση ειδών:

 • Καταχώρηση αγαπημένων ειδών σε 5 σελίδες με 20 είδη ανά σελίδα.
 • Εύρεση με περιγραφή είδους (βρίσκει όπου και να είναι η λέξη)
 • Εύρεση με κατηγορία, ομάδα και είδη
 • Εύρεση με PLU (κωδικό) είδους

Σήμανση ειδών:

 • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων σε κατηγορίες, ομάδες, είδη με αυτόματη ρύθμιση του contrast
 • Ρύθμιση Σειράς εμφάνισης
 • Προβολή πληροφοριών ανά είδος (τιμή, αλλεργιογόνα, κωδικός PLU)

Ενημέρωση

 • Αυτόματη ενημέρωση από εμπορικά προγράμματα.
 • Δυνατότητα ενημέρωσης χρησιμοποιώντας το διαχειριστικό του πρόγραμμα.
 • Δυνατότητα κεντρικής ενημέρωσης προς όλα τα υποκαταστήματα και προς όλες τις ζυγαριές.
 • Η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει μόνο είδη, αλλά και διαφημιστικά και συνταγές και video και θέματα παρουσιάσεων.
 • Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης των συνταγών ανά είδος και δυνατότητα προβολής των αλλεργιογόνων & των συστατικών, προβολή και πρόσθεση των ειδών με φωτογραφίες στην οθόνη του ταμία.

Ο χειριστής δεν χρειάζεται να αποστηθίζει κωδικούς PLU διότι μπορεί πλέον να πλοηγηθεί πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στους κωδικούς, βελτιώνοντας τον τρόπο πώλησης και εξυπηρετώντας μεγαλύτερο αριθμό πελατών

Οθόνη Πελάτη με δυνατότητα πρόσθεσης φωτογραφιών και βίντεο με είδη η προσφορές του καταστήματος ώστε για την άμεση προβολή τους από τον πελάτη, αλλά και συνδυαστικές πωλήσεις (π.χ. 1+1 δώρο)

Προβολή της τιμής μονάδας, την συνολική αξία της παραγγελίας κ.α.

Διαχείριση ουράς επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία αναμονής των πελατών, ενημερώνει τους πελάτες για την κατάσταση της ουράς μειώνοντας τον χρόνο αναμονής ελαχιστοποιώντας τις άσκοπες μετακινήσεις στο κατάστημα

H εφαρμογή η οποία μπορεί να εφαρμόσει τέλεια είτε σε Ζυγό All in One ειτε σε Touch Pos με ζυγαριες 15 η 30 Κg της αγοράς. Επιπλεον υποστηριζει ιστορικο πωλήσεων και παραγγελιών, κατάλογο με τα είδη, τις ομάδες, τους κωδικους PLU.

Δυνατότητα δημιουργίας της δίκη σας ετικέτας barcode με το logo του καταστήματος ακόμα και τις διαστάσεις εκτύπωσης, την ημερομηνία λήξης, τα συστατικά, την ημερομηνία ζύγισης, το είδος του barcode που θέλετε να εκτυπώσετε ( QR code ηBarcode)

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε στον ζυγό μέσω Η/Υ τα παρακάτω:

Ονομασία Είδους, Τρόπος Πώλησης (τεμαχιακό ή ζυγιζόμενο), Τιμή Κιλού, Format Ετικέτας διαστάσεων 58×43, Ονομασία Καταστήματος.
Αυτόματη Ενημέρωση των ειδών (νέα είδη, αλλαγές τιμών, διαγραφές ειδών) μέσω αρχείου .ΤΧΤ από όλα σχεδόν τα εμπορικά προγράμματα της αγοράς (και POS ή ταμειακών μηχανών).

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις δυνατότητες των ζυγών  και τις ηλεκτρονικές ετικέτες . Μας δίνει την δυνατότητα να  συνδέσουμε διαφορετικούς τύπους ζυγών στο ίδιο δίκτυο

Δυνατότητες:

 • Αυτόματη ενημέρωση ζυγών και ηλεκτρονικών ετικετών
 • Αποστολή ειδών ( νέα είδη, αλλαγές, διαγραφές )
 • Δυνατότητα αποστολής επιλεγμένων τμημάτων ανά ζυγό
 • Παραμετροποιημένο αρχείο εισόδου αλλαγών
 • Ιστορικό αρχείο αλλαγών
 • Λήψη πωλήσεων
 • Αναφορές
 • Αποστολή κωδικών στις ορατές μνήμες ( presets ) ( χωριστά για κάθε ζυγό )
 • Αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων στην οθόνη των ζυγών
 • Ονομασία καταστήματος
 • Σχεδιασμός και αποστολή ελεύθερου Format ετικέτας ζυγού και οθόνης ηλεκτρονικών ετικετών με ανεξάρτητα γραφικά
 • Εικόνα καταστήματος βάσει ζυγών&  ηλεκτρονικών ετικετών και ειδών
 • Πολλαπλά επίπεδα ελέγχου πρόσβασης υπαλλήλων
 • Επικοινωνία μέσω  TCP/IP& USB
 • Δυνατότητα αλλαγών στο πρόγραμμα βάσει αναγκών του πελάτη.
 • Δημιουργία custom ετικέτας με Logo
 • Δυνατότητα εκτύπωσης διαφορετικών ετικετών ανά είδος.
 • Σύνδεση με καταγραφικό (κάμερα)
 • Αυτόματη ανάγνωση παραγγελιών
 • Διαχείριση και ολοκλήρωση παραγγελίας
 • Στατιστικά (παρακολούθηση πωλήσεων και ζυγισμάτων)
 • Διαφημιστική οθόνη πελάτη με φωτογραφίες και Video
 • Στην Διαφημιστική οθόνη πελάτη εμφανίζονται και όλα τα είδη της συναλλαγής
 • Αυτόματη προσαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη και αναλύσεις, οθόνες
 • Δυνατότητα μετάφρασης σε άλλες γλώσσες

Ελάχιστες απαιτήσεις υπολογιστή:
Λειτουργικό WINDOWS  7 / 8 / 10 / 11
Επεξεργαστής Pentium IIΙ  ή νεώτερος
30ΜΒ ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο

Ξεκινήστε άμεσα, την νέα μηχανογράφηση της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε την εταιρεία μας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, να το παραμετροποιήσουμε  και να σας εκπαιδεύσουμε.

Στόχος μας είναι να ξεκινήστε άμεσα τη λειτουργία του νέου σας προγράμματος.

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Κατάλογο με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις 

iRS S100 Ηλεκτρονικός Ζυγός All in One POS 15kg – 2g Windows 10 με Πύργο & Εκτυπωτή Ετικετών

1.971,60 
Η S100 είναι ζυγαριά με εκτυπωτή ετικετών υψηλής απόδοσης, είναι ισχυρή και παντός τύπου για:  αρτοποιείο, εμπόριο ψαριών, αλλαντικών, εμπόριο φρούτων και λαχανικών … Η οθόνη αφής είναι ανθεκτική σε κραδασμούς, γρατζουνιές, γράσο, ψίχουλα, σκόνη και νερό. Αυτός ο ηλεκτρονικός ζυγός  POS με μοντέρνο σχεδιασμό είναι ιδανικό για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Με μια οθόνη 15inc για τον ταμεία, μια 10inc για τον πελάτη  και έναν εκτυπωτή ετικετών 60 mm  η Linerless κάτω από την πλατφόρμα ζύγισης ΑΡ.ΠΡΩΤ. 23003 – 23-02-2021

iRS S300 ALL IN ONE ΖΥΓΟΣ 15kg – 2g WINDOWS 10 ΜΕ 2 ΟΘΟΝΕΣ 15INC & ΘΕΡΜΙΚΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

2.343,60 
H iRS-S300 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα POS με ενσωματωμένη ζυγαριά  15kg. Με δύο οθόνες 15 ιντσών, μια για τον ταμεία και μια για τον πελάτη με δυνατότητα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, βίντεο κ.α. Έχει 1 εκτυπωτή θερμικό  80 mm στο λαιμό . Ο ένας για την αυτόματη έκδοση παραστατικών απόδειξης η συνταγών μαγειρέματος και ο άλλος  για την εκτύπωση ετικετών στα ζυγιστικά προϊόντα του ταμείου σας ΑΡ.ΠΡΩΤ. 23003 – 23-02-2021

iRS S500 All in One Ζυγός 15kg – 2g Windows 10 με 2 Οθόνες 15inc Θερμικό Εκτυπωτή & Εκτυπωτή Ετικετών

2.678,40 
H iRS-S500 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα POS με ενσωματωμένη ζυγαριά  15kg. Με δύο οθόνες 15 ιντσών, μια για τον ταμεία και μια για τον πελάτη με δυνατότητα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, βίντεο κ.α. Έχει 2 εκτυπωτές, έναν θερμικό εκτυπωτή 80 mm στο λαιμό και έναν εκτυπωτή ετικετών  60 mm κάτω από την πλατφόρμα ζύγισης. Ο ένας για την αυτόματη έκδοση παραστατικών απόδειξης η συνταγών μαγειρέματος και ο άλλος  για την εκτύπωση ετικετών στα ζυγιστικά προϊόντα του ταμείου σας. ΑΡ.ΠΡΩΤ. 23003 – 23-02-2021

Θερμικές Αυτοκόλλητες Ετικέτες Linerless 95×62 cm

5,00 
Συνεχόμενο αυτοκόλλητο ρολό χωρίς ρυζόχαρτο Προτείνετε για ζυγούς Digi & Wintec Τιμή ανα τεμάχιο

Φορητή Εκτύπωση

Η φορητή εκτύπωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας ,για αυτό είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε λύσεις εκτυπωτών και ταμειακών μηχανών

με λειτουργία μπαταρίας, καθώς και εφαρμογές βασισμένες στην φορητή εκτύπωση που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας

 

Η φορητή εκτύπωση απευθύνεται σε :

Λιανική πώληση & Κλάδος Φιλοξενίας – Τουριστικές Υπηρεσίες
Σημείο λιανικής πώλησης, απλή εκτύπωση αποδείξεων για εκδηλώσεις, πάρκα αναψυχής, εστιατόρια.

Κλάδος Μεταφορών
Έκδοση εισιτηρίων σε μέσα μεταφοράς.

Διαχείριση Τεχνικής Υποστήριξης (Field Service)
Εκτύπωση εγγράφων, όπως αποδείξεις για επισκευές ή εγκαταστάσεις.

Θα  βρείτε μεγάλη ποικιλία από φορητούς εκτυπωτές με θερμικό χαρτί η ετικέτας, σε διάφορε διαστάσεις 

Υπαίθριες Αγορές

 Ταμειακές Μηχανές & Ανιχνευτές Χαρτονομισμάτων με μπαταρία

Έγκριση για υπαίθρια αγορά και αυτονομία μπαταρίας εώς και 10 ώρες ημερησίως 

 

Ξεκινήστε άμεσα, την νέα μηχανογράφηση της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε την εταιρεία μας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, να το παραμετροποιήσουμε  και να σας εκπαιδεύσουμε.

Στόχος μας είναι να ξεκινήστε άμεσα τη λειτουργία του νέου σας προγράμματος.

 

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Epson TM P20 USB & BT (C31CE14552) με 2 Χρόνια Εγγύηση

346,00 
Μια ελαφριά λύση, μικρών διαστάσεων για όλους όσοι χρειάζονται αξιόπιστη εκτύπωση αποδείξεων και εισιτηρίων εν κινήσει. Αξιόπιστη φορητή εκτύπωση από τον κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη. Ο TM-P20 BT είναι ο πιο μικρός και ελαφρύς φορητός εκτυπωτής αποδείξεων της Epson, ιδανικός για προσωπικό λιανικής, υπαλλήλους που απασχολούνται στον τουρισμό και γενικότερα για όσους χρειάζονται τη δυνατότητα εκτύπωσης αποδείξεων κατά τις μετακινήσεις τους. 8 dots/mm (203 dpi), ePOS, USB, BT, NFC (C31CE14552) receipt printer, direct thermal, 8 dots/mm (203 dpi), media width (max.): 58 mm, roll diameter (max.): 40mm, speed (max.): 100 mm/s, USB, Bluetooth, NFC, emulation: ePOS, incl.: cable (USB), power supply unit, power cable (EU), charging cradle, belt clip, battery

Proline iPalm με Δώρα : Ανιχνευτή Χαρτονομισμάτων + Μεμβράνη + Προγραμματισμός & Παράδοση Α.Ε. : 15CCL567/29-3-2016

330,00 
Φορητή ταμειακή μηχανή με άδεια χρήσης για υπαίθριες αγορές.
 • Άδεια χρήσης και για υπαίθριες αγορές
 • Μπαταρία λιθίου που εγγυάται μέγιστη αυτονομία λειτουργίας
 • Αδιάβροχη, σχεδιασμένη ειδικά για να αντέχει σε υπαίθριο περιβάλλον
 • Αριθμός Άδειας Καταλληλότητας : 15CCL 567/29-03-2016

Zebra ZQ220 8 dots/mm (203 dpi) CPCL USB BT Black (ZQ22-A0E01KE-00)

409,40 
Όταν αναζητάτε έναν εκτυπωτή κινητής αξίας – αλλά δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς στις λειτουργίες Σειρά ZQ200, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία κόστους, ποιότητας, ευελιξίας, αντοχής, «φθοράς» και ευκολίας χρήσης. Όσον αφορά την ευελιξία, αυτός ο εκτυπωτής ξεπερνά τον ανταγωνισμό, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε πολλούς τύπους μέσων και πλάτους μέσων για να καλύψετε όλες τις ανάγκες εκτύπωσης Label printer, mobile printer, direct thermal, 8 dots/mm (203 dpi), media width (max.): 80 mm, print width (max.): 72 mm, roll diameter (max.): 50mm, speed (max.): 60 mm/s, USB, Bluetooth, CPCL, RAM: 16 MB, Flash: 16 MB, incl.: cable (USB), belt clip, battery, order separately: power supply unit, colour: black

Zebra ZQ320 ZQ32-A0E02TE-00

527,00 

Θερμικός εκτυπωτής ετικετών της εταιρείας Zebra με μονόχρωμη εκτύπωση. Λειτουργεί με τεχνολογία απευθείας μεταφοράς όπου δε χρειάζεται μελανοταινία, έτσι ναι μεν έχει χαμηλό κόστος λειτουργίας αλλά οι ετικέτες αποχρωματίζονται με την πάροδο του χρόνου. Διαθέτει 2 διαφορετικές εισόδους σύνδεσης (Bluetooth, USB).

Διαστάσεις Εκτυπωτή:
 • Πλάτος: 130mm
 • Βάθος: 117.7mm
 • Ύψος: 49.5mm

Ηλεκτρονικές Ετικέτες

Στρατηγικό όπλο για κάθε επιχείρηση

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών στη λιανική, αξιοποιώντας την αναδυόμενη τεχνολογία Internet of Things (ΙοΤ).

Ολοκληρώνει  την ενοποίηση της καταναλωτικής εμπειρίας που προσφέρουν τα φυσικά καταστήματα και τα online stores, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες, όπως είναι η ενημέρωση των τιμών στα ράφια, εξαλείφοντας τα ανθρώπινα λάθη.

Οι λύσεις που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού κάνουν πραγματικότητα τα Retail Stores του μέλλοντος και απευθύνονται σε όλη την αγορά λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των supermarkets, των φαρμακείων, των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης-υπόδησης κ.ο.κ.

Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες του Λιανικού Εμπορίου, καθώς τα οφέλη τους  αφορούν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και τους καταναλωτές.

Σε αντίθεση  με τις συμβατικές χάρτες ετικέτες, οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού αποτελούν τη βάση μιας ολοκληρωμένης λύσης που συνδυάζεται με cloud πλατφόρμα διαχείρισης.

Οι ψηφιακές ετικέτες είναι διαθέσιμες σε ποικιλία μεγεθών, συνδυασμών χρωμάτων και τεχνικών δυνατοτήτων, για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταστημάτων λιανικής.

Πλεονεκτήματα

Υψηλής χωρητικότητας

Μπορείτε να διαχειριστείτε περισσότερες από 5.000 ετικέτες από έναν σταθμό βάσης

Ανώτερη κάλυψη

Εσωτερική κάλυψη έως 400 m² ανά σταθμό βάσης και εμβέλεια 40 μέτρων σε περιβάλλον χωρίς εμπόδια

Εύκολη εγκατάσταση

Εγκατάσταση Plug and Play, απλώς συνδέστε BST στο Internet, αυτόματη ενεργοποίηση στο cloud, αυτόματη σύνδεση σε όλα τα ESL και απομακρυσμένα μέσω Bluetooth

Ασφάλεια & σταθερότητα

Το AES (Advanced Encryption Standard) των 128-bit κρυπτογράφησης προστατεύει το σύστημα με ασφάλεια και σταθερότητα

Ευφυές σύστημα

Σχεδιασμένο για ομαλή ασύρματη περιαγωγή, αυτόματη επιλογή BST, εξισορρόπηση φορτίου και προηγμένα ασύρματα χαρακτηριστικά καναλιού

Χαμηλότερο κόστος

Wi-Fi και PoE (Power over Ethernet) με εξοπλισμό all-in-one στο κατάστημα για να καταστήσει το TCO στο χαμηλότερο επίπεδο

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οθόνη & λυχνίας LED

Εξαιρετικά προσαρμοσμένο και προσαρμόσιμο σε οποιεσδήποτε πληροφορίες από οποιαδήποτε πρότυπα. Λυχνία LED για να υπενθυμίζει την τοποθεσία του προϊόντος, το επίπεδο αποθεμάτων, τη χρήση της μπαταρίας κ.λπ.

Bluetooth 5.0 και NFC

Τεχνολογία Bluetooth 5.0 για σύνδεση με κινητά τηλέφωνα πελατών με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, εξαιρετική συμβατότητα και αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ετών (ενημέρωση 4 φορές / ημέρα)

Ζωντανά χρώματα

Πλήρως γραφικό και διατίθεται σε τρία χρώματα. Κόκκινο, μαύρο και λευκό χαρτί. Κίτρινο, μαύρο και λευκό χαρτί

Αντοχή

IP67, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, λειτουργεί από -25 ° C έως 30 ° C

 

Συνοδέψτε τις ηλεκτρονικές ετικέτες με τα παρακάτω αξεσουάρ 

Ξεκινήστε άμεσα, την νέα μηχανογράφηση της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε την εταιρεία μας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, να το παραμετροποιήσουμε  και να σας εκπαιδεύσουμε.

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Κατέβασε  εδώ τον Κατάλογο με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Ηλεκτρονικών Ετικετών

Ηλεκτρονική Ετικέτα ZC21S 2.13

16,12 
 • Size : 70*36*14.3mm
 • Screen  : 48.6*23.7mm
 • Operate temperature : 0~40℃
 • Battery : 1200mAh / 5years
 • LED light / Replaceable battery

Ηλεκτρονική Ετικέτα ZK21SF 2.13

29,76 
 • Size : 70*36*14.3mm
 • Screen  : 48.6*23.7mm
 • Operate temperature : -25°~25℃
 • Battery : 1000mAh / 5years
 • LED light / Low temperature

Ηλεκτρονική Ετικέτα ZK26S 2.66

21,08 
 • Size : 83*41*14.3mm
 • Screen  : 60.1*30.7mm
 • Operate temperature : 0~40℃
 • Battery : 1200mAh / 5years
 • LED light / Replaceable battery

Ηλεκτρονική Ετικέτα ΖC42S 4.2

49,60 
 • Size : 105*91*13.2mm
 • Screen  : 84.8*63.6mm
 • Operate temperature : 0~40℃
 • Battery : 2400mAh / 5years
 • LED light / Replaceable battery

Οδηγός Αγοράς

Οδηγός Αγοράς Ταμειακής Μηχανής

Η φορολογική ταμειακή μηχανή, όπως δηλώνει και το όνομα της, αποτελεί φορολογικό στοιχείο και είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που είναι αμεταβίβαστο, δηλαδή δεν μπορεί να πουληθεί ξανά από τον πρώτο χρήστη. Ο νόμος αυτός τέθηκε σε ισχύ από την 01-01-2003 οπότε και καταργήθηκαν οι μεταχειρισμένες ταμειακές μηχανές.

Σε γενικές γραμμές, με την ταμειακή μηχανή που θα επιλέξετε, θα συνεργάζεστε μαζί της για τα επόμενα 5-7 έτη, συνεπώς η επιλογή της απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή

Κριτήρια αγοράς ταμειακή μηχανής

Αριθμός Ημερήσιων Αποδείξεων

Αντοχή Μηχανής Σε Δύσκολες/Απαιτητικές Συνθήκες

Δυνατότητα Σύνδεσης με Περιφερειακές Συσκευές

Αναγνωσιμότητα οθόνης

Μέγεθος και αίσθηση πληκτρολογίου

Ευκολία αλλαγής χαρτιού απόδειξης

Σταθερή ή φορητή ταμειακή μηχανή

Αυτονομία μπαταρίας

Σύνδεση ταμειακής μηχανής με πρόγραμμα αποθήκης ή λογισμικό λιανικής

Δυνατότητα εκτύπωσης logo της επιχείρησης στην απόδειξη

Αριθμός ημερήσιων Ζ

Ταμειακές Μηχανές Εστιατορίου με δυνατότητα λειτουργίας τραπεζιών

Σύνδεση με Ehernet καλώδιο η Wi-Fi για την αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

 1. Θα πρέπει να έχει κάνει έναρξη ή μεταβολή δραστηριότητας στην εφορία.
 2. Να παραλάβει τιμολόγιο και το βιβλίο συντήρησης από τον πωλητή.

2α. Το βιβλίο φυλάσσεται στην επιχείρηση, το πρόστιμο που υπήρχε για την απώλεια του όπως διευκρινίζει η ΠΟΛ 1026/2018 καταργήθηκε.

2β. Αντικατάσταση του βιβλίου γίνεται από τον πωλητή, με προσκόμιση αντιγράφου της υπεύθυνης δήλωσης απώλειας στην αρμόδια ΔΟΥ.

 1. Να ελέγχει το ταμπελάκι στο πλάι ή στο πίσω μέρος της ταμειακής στο οποίο αναφέρονται, ο αριθμός μητρώου της (να είναι ο ίδιος και πάνω στην απόδειξη), η έγκριση του υπουργείου, και τα στοιχεία του κατασκευαστή.
 2. Να είναι σφραγισμένη με βουλοκέρι η κεντρική βίδα της.
 3. Να μην έχουν εκδοθεί πάνω από 5(πέντε) Ζ για τον προγραμματισμό της, αφού με περισσότερα απαγορεύεται η μεταβίβαση της, παρότι καινούργια.
 4. Να μην έχει μέσα ποσά, παρά μόνο λίγα ευρώ, από τις δοκιμές στη διαδικασία του προγραμματισμού της.
 5. Το λογότυπο της (επωνυμία κτλ) να είναι προγραμματισμένο από τον πωλητή της, μιας και υπάρχει υποχρέωση του να τη δηλώσει στο taxisnet με βάση το Ζ με τα στοιχεία του πελάτη.
 6. Η ταμειακή θα πρέπει να δηλωθεί στο taxisnet-Δ13 εντός 5(πέντε) ημερολογιακών ημερών (ο πωλητής δηλώνει κι αυτός την ταμειακή στο Δ11), διαφορετικά υπάρχει μεγάλο πρόστιμο.
 7. Οι δέκα ημέρες είναι το χρονικό όριο για κάθε μεταβολή σε μια ταμειακή μηχανή, πχ παύση κτλ.

9α. Προσοχή, για τον κωδικό 41/οριστική παύση λόγω μη χρήσης, 2 ημέρες.

 1. Επέμβαση στο εσωτερικό μιας ταμειακής μηχανής, πχ για άρση βλάβης, επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.
 2. Θα πρέπει να ζητήσετε από το λογιστή σας την έκδοση του ΑES Key της ταμειακής σας μηχανής ώστε να έχει πλήρη σύνδεση με την ΑΑΔΕ για την αποστολή των στοιχείων.

Οδηγός Αγοράς Barcode Scanner

Πως λειτουργεί ένα Barcode Scanner

Τα barcode readers έχουν 3 τρόπους ανάγνωσης barcodes.

Laser: To scanner με τη χρήση laser αποκωδικοποιεί την ανάκλαση των γραμμών του barcode σε ένα κωδικό. Τα laser scanners είναι τα πιο γρήγορα στην ανάγνωση barcode και έχουν μεγάλη εμβέλεια, αλλά μπορούν να διαβάσουν μόνο 1D barcodes (δείτε παρακάτω τα διαφορετικά είδη των barcodes). Είναι κατάλληλα για χρήση σε ταμείο.

Linear Imager: Τα linear scanners φωτογραφίζουν το barcode και αναλύουν τη φωτογραφία. Έτσι, έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν αξιόπιστα σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φως, αλλά και να διαβάζουν φθαρμένα barcodes. Συνεπώς είναι κατάλληλα για τη καταγραφή προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Όπως τα Laser έτσι και τα Linear Imager Scanners διαβάζουν μόνο 1D barcodes.

2D Area Imager: Λειτουργούν όπως τα linear imager scanners, με τρεις βασικές διαφορές. Διαβάζουν και 1D και 2D barcodes, μπορούν να σκανάρουν ένα barcode από οποιαδήποτε πλευρά του και τέλος, έχουν την δυνατότητα να σκανάρουν ένα barcode από οποιαδήποτε επιφάνεια (οθόνη υπολογιστή, κινητού). Είναι κατάλληλα για σούπερ μάρκετ αλλά και για περιπτώσεις όπου απαιτείται η ανάγνωση 2D barcodes (π.χ. Σε συναυλιακούς χώρους).

 

Τύποι Barcode Scanner

Scanner Χειρός (Handheld)

Scanner Παρουσίασης (Presentation)

Scanner Ενσωματωμένο (In-Counter)

Οδηγός Αγοράς Θερμικού Εκτυπωτή

Χρήση Θερμικού Εκτυπωτή

Οι θερμικοί εκτυπωτές έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Αιτία, η απίστευτη ταχύτητά τους και το μηδενικό κόστος εκτύπωσης. Οι θερμικοί εκτυπωτές τυπώνουν σε θερμικό χαρτί πλάτους 57μμ ή 80μμ και δεν απαιτείται μελάνι. Έχουν μακρύ χρόνο ζωής (πρακτικά δε χαλάνε ποτέ, εκτός αν πέσει υγρό στη θερμική κεφαλή) και δε χρειάζονται συντήρηση. Συνδέονται με τον υπολογιστή σας είτε με USB είτε με Ethernet.

Έχω κατάστημα εστίασης, τι εκτυπωτή μου προτείνετε;

Στα καταστήματα εστίασης πρωταρχικός σκοπός του θερμικού εκτυπωτή είναι η εκτύπωση των παραγγελιών που δέχεσαι από το e-food.

Αν η χρήση του εκτυπωτή γίνεται σε συνδυασμό με πρόγραμμα ασύρματης λήψης παραγγελιών (και θέλετε ο εκτυπωτής να εκτυπώνει την παραγγελία στην κουζίνα), θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο εκτυπωτής που θα επιλέξετε έχει σύνδεση Ethernet

Έχω πρατήριο καυσίμων και χρειάζομαι θερμικό εκτυπωτή

Για εσάς τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο απαιτητικά. Η χρήση του θερμικού εκτυπωτή εξάλλου είναι υποχρεωτική. Θα πρέπει οπωσδήποτε να εκτυπώνει σε χαρτί 80μμ και να έχει σύνδεση Ethernet.

Εκδίδω κάθε μέρα τιμολόγια. Μπορώ να εκδίδω από θερμικό εκτυπωτή;

Για όσους εκδίδουν καθημερινά αρκετά τιμολόγια, θα έλεγα πως η καλύτερη λύση είναι ο θερμικός εκτυπωτής. Χάνετε σίγουρα σε image σε σχέση με το Α4 ή το Α5 που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσατε αλλά κερδίζετε απίστευτα σε οικονομία και ταχύτητα.

Οδηγός Αγοράς Ηλεκτρονικού Ζυγού

Πιστοποίηση

 Οι ζυγαριές κάθε είδους χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, Σε αυτές που ο κατασκευαστής τους έχει υποβάλλει το προϊόν για έλεγχο και έχει πάρει Πιστοποίηση από τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές και σε αυτές που δεν έχουν Πιστοποιητικό Έγκρισης. Γενικά ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσετε αυτούς τους δύο τύπους είναι η τιμή και η χώρα κατασκευής. Όλοι οι εγκεκριμένοι ζυγοί λιανικής πώλησης διαθέτουν σχετικό αυτοκόλλητο σήμα ότι διαθέτουν την άδεια αυτή και είναι εγκεκριμένοι.

Γιατί είναι απαραίτητο η ζυγαριά μου να έχει έγκριση;

Οι ζυγαριές που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικές και χρηματικές συναλλαγές είναι υποχρεωτικό να διαθέτουν το αντίστοιχο Πιστοποιητικό.

Το ότι μια ζυγαριά λειτουργεί και δείχνει το βάρος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορούν να γίνουν συναλλαγές λιανικής πώλησης με αυτή. Τα πρόστιμα που επιβάλλονται μέσω των ελέγχων που διενεργούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα είναι πολύ μεγάλα προς τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ανάλογα εγκεκριμένους ζυγούς λιανικής πώλησης.

 

 

Μέγιστο Βάρος – Ακρίβεια Ζύγισης

 Το πλέον σημαντικό κριτήριο για κάθε ζυγαριά είναι η ικανότητα ζύγισης, δηλαδή το μέγιστο βάρος που μπορεί μια ζυγαριά να ζυγίσει. Η ακρίβεια ζύγισης συσχετίζεται με το μέγιστο βάρος, με την έννοια ότι όσο πιο πολλά κιλά μπορεί να «σηκώσει ένας ζυγός» τόσο περισσότερο μεγαλώνει και το σφάλμα που μπορεί να έχει στην ζύγιση.

Συνήθως οι διαβαθμίσεις ακολουθούν την εξής δομή:

Μέγιστο Βάρος 0- 6 κιλά – Ακρίβεια 1-2 γραμμάρια

Μέγιστο Βάρος 0-15 κιλά – Ακρίβεια 5 γραμμάρια

Μέγιστο Βάρος 0-30 κιλά – Ακρίβεια 10 γραμμάρια

 

Είμαι Επαγγελματίας Λαϊκών Αγορών

 Εάν ο ζυγός προορίζεται για υπαίθρια χρήση τότε θα πρέπει να επιλέξουμε έναν ζυγό με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (συνήθως διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ενώ άλλοι χρησιμοποιούν 4 αλκαλικές μπαταρίες AA οι οποίες μάλιστα κρατάνε και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα) Οι ζυγοί υπαίθριας χρήσης ή λαϊκών αγορών είναι αδιάβροχοι, έχουν σιλικονούχο κάλυμμα στο πληκτρολόγιο τους και είναι γενικότερα βαριάς χρήσης συσκευές για να αντέχουν τις συνεχείς μετακινήσεις και την κακομεταχείριση.

 

Ζυγαριά με κολόνα ή χωρίς κολόνα;

 Όλες οι ηλεκτρονικές ζυγαριές λιανικής διαθέτουν 2 οθόνες, μια για τον χειριστή, και μια για τον πελάτη οι οποίες αναφέρουν υποχρεωτικά :

Το βάρος του προϊόντος που βρίσκεται επάνω στο τάσι

Την τιμή κιλού του προϊόντος που ζυγίζουμε

Το συνολικό πληρωτέο ποσό (Πολλαπλασιασμός των 2 πάνω)

Αυτές οι 2 οθόνες και οι ενδείξεις τους είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν σε όλες τις ηλεκτρονικές ζυγαριές λιανικής πώλησης, εάν δεν υπάρχουν, τότε ο ζυγός είναι παράνομος.

Η οθόνη του πελάτη είτε βρίσκεται προσαρτημένη στο μπροστινό μέρος του ζυγού στην βάση κάτω από το τάσι ή υπερυψωμένη σε κολόνα που ξεκινάει από τη βάση του ζυγού σε ύψος 60 εκ.

 

Ζυγός με εκτυπωτή ετικέτας ή χωρίς ;

 Οι ζυγοί λιανικής πώλησης με εκτυπωτή ή αλλιώς «ζυγαριές ετικέτας» όπως τις λέμε και εμείς στην δουλειά μας, διαθέτουν ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή 57mm πλάτους και αποθηκευτικό χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει από 800-1000 ετικέτες οι οποίες μπορεί να είναι και προ τυπωμένες με τα διακριτικά σας και μπορεί να εκτυπώσει χαρακτηριστικά όπως:

Περιγραφή είδους

Κωδικό είδους

Barcode με κωδικοποιημένη πληροφορία όπως Κωδικό, Βάρος, Συνολική αξία σε Ευρώ

Γραφικό λογότυπο monochrome

Τιμή κιλού

Βάρος

Σύνολο σε Euro

Ημερομηνία / ώρα / χειριστή συσκευασίας

Ημερομηνία λήξης

Αριθμοί παρτίδων

Ελεύθερο κείμενο, ευχαριστήριο μήνυμα, δωροεπιταγές

Η διάσταση τις ετικέτας, οι πληροφορίες καθώς και η γραφική απεικόνιση τους στην ετικέτα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες διαδικασίες. Σε μερικά επαγγέλματα όπως αυτό του κρεοπωλείου η χρήση ζυγαριάς ετικέτας είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

 

Ζυγός All in One POS

 Υπάρχει και μια τελευταία κατηγορία ζυγών εκείνη που έχει λειτουργικό σύστημα Windows, θερμικό εκτυπωτή για παραγγελίες και αποδείξεις και εκτυπωτή για ταμπελάκια. Από εκεί μπορεί ο ταμίας να κόψει απόδειξη, να ζυγίσει η να κόψει τιμολόγιο.

Τις βλέπουμε συχνά σε καταστήματα φούρνων η ιχθυοπωλεία καθώς πιάνουν λίγο χώρο και όλες οι λειτουργίες του ταμεία γίνονται από εκεί.

Μερικές φορές είναι και ποιο οικονομικές και πιο εξυπηρετικές συγκριτικά με ένα pos και μια ζυγαριά ετικέτας ξεχωριστά.

Οδηγός Αγοράς Ανιχνευτών - Καταμετρητών

Δεν υπάρχουν πολλά λεπτά σημεία στην αγορά των ανιχνευτών και καταμετρητών χρημάτων. Οι περισσότεροι κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά άλλοι λίγο πιο γρήγορα, άλλοι λίγο πιο καλά. Σε γενικές γραμμές η τιμή είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή της κατάλληλης συσκευής.

Δυνατότητα Αναβάθμισης

Αυτό που σίγουρα πρέπει να εξετάσουμε πριν ολοκληρώσουμε την αγορά μας είναι αν ο ανιχνευτής μας είναι δεκτικός σε αναβαθμίσεις. Όταν δηλαδή κυκλοφορήσουν νέα χαρτονομίσματα η συσκευή μας μπορεί να αναβαθμισθεί ή απλώς θα τη πετάξουμε για να αγοράσουμε άλλη. Για να μπορεί ο ανιχνευτής-καταμετρητής να δεχτεί αναβάθμιση θα πρέπει να έχει κάποια θύρα επικοινωνίας με υπολογιστή (συνήθως μια mini USB). Σε κάθε περίπτωση ρωτήστε τον πωλητή πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Ξένα Νομίσματα

Αν το κατάστημά σας βρίσκετε σε τουριστική περιοχή καλό θα είναι να προτιμήσετε μια συσκευή που δέχεται και ξένο νόμισμα (συνήθως οι περισσότεροι ανιχνευτές εκτός από ευρώ ανιχνεύουν αγγλικές Λίρες ή το αμερικάνικο Δολάριο).

Ευαισθησία

Πολλοί ανιχνευτές έχουν μεγάλη ευαισθησία με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ως πλαστά πολλά από τα γνήσια χαρτονομίσματα. Προτιμήστε ανιχνευτές που θα σας γλιτώσουν από τη δύσκολη θέση να ελέγχετε ξανά και ξανά ένα γνήσιο νόμισμα απλώς επειδή το μηχάνημα ανίχνευσης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Ταχύτητα

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα ανίχνευσης. Μια καλή ταχύτητα σας επιτρέπει σε κλάσματα του δευτερολέπτου να γνωρίζετε αν το χαρτονόμισμα είναι γνήσιο ή όχι. Αν η συσκευή σας αργεί χαρακτηριστικά είναι προτιμότερο να το εξετάζετε με το χέρι.

Ρεύματος / Φορητός

Καλό θα είναι να ρωτήσετε εάν έχει δυνατότητα λειτουργίας και με μπαταρία, όπου έχει ένα παραπάνω κόστος η λειτουργία μόνο με ρεύμα

Οδηγός Αγοράς Θερμικών ρολών ( Χαρτοταινίες)

Στις θερμικές ταινίες υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν ποιοτικά τις χαρτοταινίες μεταξύ τους.

Αυτά είναι:

Πάχος χαρτιού

Διάμετρος ρολού

Ενεργό Μήκος

Φωτεινότητα Χαρτιού

Πυρήνας

 

Πάχος Χαρτιού

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία. Το πάχος του χαρτιού μετριέται σε gsm δηλαδή σε γραμμάρια ανά μέτρο. Υπάρχουν ρολά από 52 gsm μέχρι και 60 gsm. Ο καλύτερος δείκτης είναι το 55 gsm. Αν το χαρτί σας έχει λίγα gsm τότε είναι πάρα πολύ λεπτό και ενδεχομένως να μη γράφει καλά στον εκτυπωτή σας. Αν το χαρτί σας είναι πολλά gsm τότε είναι πολύ πιθανό να αφήνει χνούδι στον εκτυπωτή σας. Επίσης τα χαρτί με πολλά gsm είναι βαρύτερο και φαίνεται ωραίο στο μάτι.

 

Διάμετρος Ρολού

Όταν αναφέρουμε το μέγεθος μιας χαρτοταινίας, για παράδειγμα 57Χ50 ο πρώτος αριθμός φορά το πλάτος της ταινίας και ο δεύτερος αριθμός τη διάμετρο του ρολού. Έτσι η διάμετρος αυτού του ρολού θα πρέπει να είναι 50 χιλιοστά.

 

Ενεργό μήκος

Με τον όρο ενεργό μήκος εννοούμε το μήκος της ταινίας αν τη ξετυλίξουμε και τη μετρήσουμε. Είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να μη μας κλέβει κάποιος. Αποδεκτά μέτρα για μια ταινία με διάμετρο κοντά στα 50 χιλιοστά είναι τα 24-28 μέτρα.

Φωτεινότητα χαρτιού

Το χρώμα του σωστού χαρτιού δεν είναι ούτε κιτρινωπό, ούτε απλά άσπρο. Είναι λευκό, αστραφτερό και συνήθως έχει και κάποια γυαλάδα. Η κιτρινίλα στο χαρτί σημαίνει πως η πρώτη ύλη είναι ανακυκλωμένη και συνεπώς το χαρτί αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον εκτυπωτή σας.

Πυρήνας Ρολού

Υπάρχουν χάρτινοι και πλαστικοί πυρήνες.

Οδηγός Αγοράς Φορολογικού Μηχανισμού (ΕΑΦΔΣΣ)

Ποια είναι η χρησιμότητα τους;

 1. Έκδοση Δελτίου Ημερήσιας Φορολογικής Αναφοράς Σήμανσης Στοιχείων (Έκδοση “Ζ”)
 2. Έκδοση Δελτίου Ανάγνωσης Περιόδου Φορολογικής Μνήμης Ημερήσιων Συνόψεων (ΔΑΠΦΜΗΣ). Δηλαδή, έκδοσης “Ζ” για διαστήματα μεγαλύτερα της μιας ημέρας.
 3. Έκδοση Δελτίου Συνόψεων – Υπογραφών Ημέρας (ΔΣΥΜ).

Υπάρχουν διαφορετικά είδη Φορολογικών Μηχανισμών;

Όχι, δεν υπάρχουν διαφορετικά είδη. Υπάρχουν όμως δύο τύπου λύσεις. Η λύση “τύπου Α” και η “τύπου Β”, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά το λογισμικό του συστήματος μηχανογράφησης (ERP) με το οποίο καλούνται να συνδεθούν. Συνεπώς, η ίδια συσκευή (hardware) μπορεί να δεχτεί δύο διαφορετικούς Τύπους (software).

Λύση Τύπου Α

Η “Λύση Τύπου Α” είναι συμβατή με πληθώρα λογισμικών της αγοράς, οπότε αν το λογισμικό σας είναι παλιό ή αν επιθυμείτε να αλλάξετε λογισμικό, τότε ο Τύπος Α σας προσφέρει περισσότερες επιλογές αλλά και την δυνατότητα αλλαγής λογισμικού, χωρίς να πρέπει να αγοράσετε νέο φορολογικό μηχανισμό.

Λύση Τύπου Β

Σε αντίθεση με τον Τύπο Α, η Λύση Τύπου Β επικοινωνεί άμεσα με τον μηχανισμό σήμανσης, διασφαλίζοντας έτσι ταχύτητα και ασφάλεια στις κινήσεις σας. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να επανεκτυπώσετε ένα παραστατικό σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή θέλετε. Τέλος, ο Τύπος Β σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε ένα ιστορικό των παραστατικών για κάθε στοιχείο που έχει εκδοθεί (δηλαδή την ημερομηνία και ώρα σήμανσης, την ψηφιακή υπογραφή κ.ο.κ.).

Τελικά πώς επιλέγω;

Επειδή το σημαντικότερο κομμάτι για την επιλογή Φορολογικού Μηχανισμού, είναι η διασύνδεση του και συνεπώς η επικοινωνία του με το λογισμικό που έχετε αγοράσει για την λειτουργία του PoS συστήματος της επιχείρησης σας, το ορθότερο είναι να επιλέξετε τον Φορολογικό Μηχανισμό που θα σας προτείνει η ίδια η εταιρεία από την οποία θα αγοράσετε το λογισμικό σας, ώστε να είστε σίγουροι πως Φορολογικός Μηχανισμός και Λογισμικό του συστήματος μηχανογράφησης (ERP) θα είναι συμβατά.

Οδηγός Αγοράς Touch POS

Το POS όπου ονομάζεται έτσι από τα αρχικά της φράσης point of sale, είναι το κατά κύριο λόγο το touch pos σύστημα όπου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ταμειακού μας συστήματος.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι POS  στην αγορά δεν ονομάζουμε τα μηχανάκια πιστωτικών καρτών αλλά το ταμειακό σύστημα ενός καταστήματος η μιας αλυσίδας.

 

2 μεγάλες κατηγορίες POS βρίσκουμε στην αγορά  τα touch pos και τα pos pc

Τα touch pos είναι ολοκληρωμένο σύστημα με λειτουργικό και touch οθόνη όπου όλη η δουλειά του ταμεία γίνεται από εκεί και δεύτερον τα pos pc, όπου είναι pc βιομηχανικού τύπου και όχι οικιακά, αντέχουν στην σκόνη, στο νερό και σε δύσκολες συνθήκες για την χρήση τους σαν ταμείο με touch οθόνη.

 

Τα επίμαχα χαρακτηριστικά για να συγκρίνεται και να επιλέξετε το κατάλληλο Touch POS η Pos PC για την επιχείρηση σας είναι

 

Ο επεξεργαστής του μηχανήματος  J1900, i3, i5

Μνήμη Ram  4gb 8gb 16gb

Μέγεθος οθόνης πχ 15 inch 17 inch η 22 inch

Εάν έχει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή

Εάν έχει ενσωματωμένη οθόνη πελάτη VFD η VGA

Οι θύρες διασύνδεσης, USB & Serial Ports

Εάν είναι Fanless η έχει λειτουργία ανεμιστήρων

Μέγεθος και είδος σκληρού δίσκου ( mSata, SSD, HDD)

Είδος touch screen Resistive η Capacitive

Μέγεθος οθόνης σε Wide και κλασσική 15inch οθόνη

Φίλτρο Touch Screen ( πχ ELO)

Σύνδεση MSR καρτών  η PIN Buttons

Vesa Mount (Τοποθέτηση σε τοίχο η άλλη επιφάνεια)

 

Επενδύστε στην επιχείρηση σας με καινούργιο εξοπλισμό και όχι με ανακατασκευασμένο (refurbished)

Οδηγός Αγοράς Φορολογικού Εκτυπωτή ΑΔΗΜΕ

Ένα από τα βασικά προβλήματα της εντατικής λιανικής με πολλαπλά σημεία πώλησης είναι η ανάγκη ύπαρξης θερμικού εκτυπωτή και φορολογικού μηχανισμού για κάθε σημείο.
Το μοντέλο αυτό παρουσιάζει σημαντικά μειονεκτήματα όπως ο αυξημένος χώρος που καταλαμβάνουν, η διπλή κατανάλωση χαρτιού, η μεγαλύτερη πιθανότητα προβλημάτων επικοινωνίας μεταξύ των συσκεύων.
Οι φορολογικοί εκτυπωτές ΑΔΗΜΕ ( Αυτόνομη Δημοσιονομική Μονάδα Επεξεργασίας ) είναι ένας εναλλακτικός τρόπος φορολογικής σήμανσης παραστατικών για τη λιανική πώληση.
Ο ΑΔΗΜΕ ενσωματώνει θερμικό εκτυπωτή και φορολογικό μηχανισμό σε μια συσκευή με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει πολύ περιορισμένο χώρο, ενώ απαιτεί λιγότερα αναλώσιμα (λόγω του μονού θερμικού ρολλού των 80mm πλάτους)

Μειονέκτημα των ΑΔΗΜΕ είναι το αυξημένο κόστος, ειδικά όταν στο κλασικό μοντέλο εκτυπωτή – μηχανισμού, χρησιμοποιείται δικτυακός φορολογικός μηχανισμός