Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Newland NQuire201RW-C 1D Price Checker (PN05921)

270,16 
Barcode scanner της εταιρείας Newland με δυνατότητα ανάγνωσης 1D barcodes. Λειτουργεί φωτογραφίζοντας το barcode και αναλύοντας τη φωτογραφία, καθιστώντας το έτσι ως μια πολύ αξιόπιστη λύση για σκανάρισμα κωδικών σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φως, αλλά και στην ανάγνωση φθαρμένων barcodes. Συνεπώς είναι κατάλληλο για τη καταγραφή προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Προορίζεται κυρίως για χρήση μέσα στο κατάστημα από τους πελάτες, ώστε να μπορούν να επιβεβαιώσουν την τιμή ενός προϊόντος. Είναι ιδανικό για super market και μεγάλα εμπορικά καταστήματα.

Newland NQuire232RW-C 2D Price Checker (PN05922)

391,13 
Barcode scanner της εταιρείας Newland με δυνατότητα ανάγνωσης 2D barcodes. Λειτουργεί φωτογραφίζοντας το barcode και αναλύοντας τη φωτογραφία, καθιστώντας το έτσι ως μια πολύ αξιόπιστη λύση για σκανάρισμα κωδικών σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φως, αλλά και στην ανάγνωση φθαρμένων barcodes. Συνεπώς είναι κατάλληλο για τη καταγραφή προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Προορίζεται κυρίως για χρήση μέσα στο κατάστημα από τους πελάτες, ώστε να μπορούν να επιβεβαιώσουν την τιμή ενός προϊόντος. Είναι ιδανικό για super market και μεγάλα εμπορικά καταστήματα.

NQuire 1000 Manta II Customer Information Terminal Ergani Card Scanner

459,68 
Διαχείριση της ψηφιακής κάρτας εργασίας απλά και αποτελεσματικά

To NQuire 1000 Manta είναι απόλυτα συμβατό με την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Διαθέτει Front Camera για την ανάγνωση του Barcode του εργαζομένου Με τη χρήση του Vesa Mount μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή πάνω σε πάγκο.

NQuire 1000 Manta II Price Checker

680,00 
NQuire 1000 Manta II Micro Kiosk Τερματικό εξυπηρέτησης πελατών με οθόνη αφής 10", 5MP front camera, BT, Wi-Fi & LAN, POE. OS: Android 7.1. Λόγω του μεγέθους του, το Manta είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε ράφι ή χρήση επάνω σε πάγκο σε πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, μικρά παντοπωλεία, φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, περίπτερα καπνοπωλεία, εστιατόρια και πολλά άλλα.