Ολοκληρωμένες Λύσεις

Ηλεκτρονικές Ετικέτες

Ηλεκτρονική Ετικέτα Ραφιού, ή αλλιώς Ηλεκτρονικό Ταμπελάκι

Ο καταναλωτής μπαίνει στο κατάστημα, σκανάρει με το smartphone του την ηλεκτρονική ετικέτα του προϊόντος που τον ενδιαφέρει και μπορεί, επιτόπου, να δει αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν, όπως αυτές παρουσιάζονται στο online κατάστημα της εταιρείας. Digital και physical εμπειρία, 2 σε 1 δηλαδή!

Στρατηγικό όπλο για κάθε επιχείρηση

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών στη λιανική, αξιοποιώντας την αναδυόμενη τεχνολογία Internet of Things (ΙοΤ).

Ολοκληρώνει  την ενοποίηση της καταναλωτικής εμπειρίας που προσφέρουν τα φυσικά καταστήματα και τα online stores, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες, όπως είναι η ενημέρωση των τιμών στα ράφια, εξαλείφοντας τα ανθρώπινα λάθη.

Οι λύσεις που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού κάνουν πραγματικότητα τα Retail Stores του μέλλοντος και απευθύνονται σε όλη την αγορά λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των supermarkets, των φαρμακείων, των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης-υπόδησης κ.ο.κ.

Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες του Λιανικού Εμπορίου, καθώς τα οφέλη τους  αφορούν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και τους καταναλωτές.

Σε αντίθεση  με τις συμβατικές χάρτες ετικέτες, οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού αποτελούν τη βάση μιας ολοκληρωμένης λύσης που συνδυάζεται με cloud πλατφόρμα διαχείρισης.

Οι ψηφιακές ετικέτες είναι διαθέσιμες σε ποικιλία μεγεθών, συνδυασμών χρωμάτων και τεχνικών δυνατοτήτων, για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταστημάτων λιανικής.

Πλεονεκτήματα

Υψηλής χωρητικότητας

Μπορείτε να διαχειριστείτε περισσότερες από 5.000 ετικέτες από έναν σταθμό βάσης

Ανώτερη κάλυψη

Εσωτερική κάλυψη έως 400 m² ανά σταθμό βάσης και εμβέλεια 40 μέτρων σε περιβάλλον χωρίς εμπόδια

Εύκολη εγκατάσταση

Εγκατάσταση Plug and Play, απλώς συνδέστε BST στο Internet, αυτόματη ενεργοποίηση στο cloud, αυτόματη σύνδεση σε όλα τα ESL και απομακρυσμένα μέσω Bluetooth

Ασφάλεια & σταθερότητα

Το AES (Advanced Encryption Standard) των 128-bit κρυπτογράφησης προστατεύει το σύστημα με ασφάλεια και σταθερότητα

Ευφυές σύστημα

Σχεδιασμένο για ομαλή ασύρματη περιαγωγή, αυτόματη επιλογή BST, εξισορρόπηση φορτίου και προηγμένα ασύρματα χαρακτηριστικά καναλιού

Χαμηλότερο κόστος

Wi-Fi και PoE (Power over Ethernet) με εξοπλισμό all-in-one στο κατάστημα για να καταστήσει το TCO στο χαμηλότερο επίπεδο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οθόνη & λυχνίας LED

Εξαιρετικά προσαρμοσμένο και προσαρμόσιμο σε οποιεσδήποτε πληροφορίες από οποιαδήποτε πρότυπα. Λυχνία LED για να υπενθυμίζει την τοποθεσία του προϊόντος, το επίπεδο αποθεμάτων, τη χρήση της μπαταρίας κ.λπ.

Bluetooth 5.0 και NFC

Τεχνολογία Bluetooth 5.0 για σύνδεση με κινητά τηλέφωνα πελατών με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, εξαιρετική συμβατότητα και αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ετών (ενημέρωση 4 φορές / ημέρα)

Ζωντανά χρώματα

Πλήρως γραφικό και διατίθεται σε τρία χρώματα. Κόκκινο, μαύρο και λευκό χαρτί. Κίτρινο, μαύρο και λευκό χαρτί

Αντοχή

IP67, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, λειτουργεί από -25 ° C έως 30 ° C

Ξεκινήστε άμεσα, την νέα μηχανογράφηση της επιχείρησης σας.

Επιλέξτε την εταιρεία μας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, να το παραμετροποιήσουμε  και να σας εκπαιδεύσουμε.

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο σας και μια οικονομική προσφορά

+30 210 75 60 230 η [email protected]

Κατέβασε  εδώ τον Κατάλογο με τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Ηλεκτρονικών Ετικετών

Δείτε εδώ τον κατάλογο με τα αξεσουάρ των ηλεκτρονικών ετικέτων