Θα μας βρείτε στο HALL 2 / Περίπτερο Β12 C11
Κατέβασε εδώ την Ηλεκτρονική Πρόσκληση
Συνδιοργάνωση 3 εκθεσιακών ενοτήτων
Με την ονομασία MDF EXPO, που προέρχεται από τις 3 αγορές Meat/Dairy/Frozen που αντιπροσωπεύει, η διοργάνωση του 2022 θα συγκεντρώσει τους επαγγελματίες των τροφίμων, από τον τομέα της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service, σε ένα εκθεσιακό event με μεγάλες αξιώσεις, ουσία, χαρακτήρα και σημαντικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πρόκειται για τους ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας -που υπηρετεί πιστά και σταθερά η έκθεση της O.MIND CREATIVES– του κρέατος & των προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των προϊόντων.
Ο επισκέπτης θα βρει λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού και συσκευασίας, μηχανήματα μεταποίησης τροφίμων, πρώτες ύλες, εμπόρους τροφίμων και ό,τι άλλο χρειάζεται για την επιχείρησή του.
Metropolitan Expo – Hall 2
Ο βασικός τομέας της έκθεσης, που καλύπτει τη μεγάλη εκθεσιακή επιφάνεια, είναι η MEAT & GRILL DAYS, η οποία αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά το κρέας και τα προϊόντα του, τα μηχανήματα επεξεργασίας και το food service.
Απευθύνεται στις βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος, τα κρεοπωλεία, τη μαζική εστίαση και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το κρέας, τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διατροφή.
Metropolitan Expo – Hall 1
Παρουσιάζει τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα για την παραγωγική διαδικασία και λύσεις συσκευασίας και προβολής των προϊόντων αυτών.
Metropolitan Expo – Hall 1
Η έκθεση FROZEN FOOD με αντικείμενο τα καταψυγμένα τρόφιμα, από όλη τη διατροφική αλυσίδα (φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, ζύμες κ.λπ.), συμπληρώνει τους άλλους 2 τομείς της έκθεσης, για μια πλήρη και ολοκληρωμένη παρουσία του food service.
Δίνει λύσεις για τη βιομηχανική ψύξη, τους ψυκτικούς θαλάμους και τη συσκευασία κατεψυγμένων, απαραίτητα «εργαλεία» στη βιομηχανία και τη μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, αλλά και γενικότερα στην επεξεργασία τροφίμων.