Ηλεκτρονικές Ετικέτες

Στρατηγικό όπλο για κάθε επιχείρηση

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών στη λιανική, αξιοποιώντας την αναδυόμενη τεχνολογία Internet of Things (ΙοΤ).

01.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οθόνη & λυχνίας LED

Εξαιρετικά προσαρμοσμένο και προσαρμόσιμο σε οποιεσδήποτε πληροφορίες από οποιαδήποτε πρότυπα. Λυχνία LED για να υπενθυμίζει την τοποθεσία του προϊόντος, το επίπεδο αποθεμάτων, τη χρήση της μπαταρίας κ.λπ.

Bluetooth 5.0 και NFC

Τεχνολογία Bluetooth 5.0 για σύνδεση με κινητά τηλέφωνα πελατών με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, εξαιρετική συμβατότητα και αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ετών (ενημέρωση 4 φορές / ημέρα)

Ζωντανά χρώματα

Πλήρως γραφικό και διατίθεται σε τρία χρώματα. Κόκκινο, μαύρο και λευκό χαρτί. Κίτρινο, μαύρο και λευκό χαρτί

Αντοχή

IP67, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, λειτουργεί από -25 ° C έως 30 ° C

02.

Πλεονεκτήματα

Υψηλής χωρητικότητας

Μπορείτε να διαχειριστείτε περισσότερες από 5.000 ετικέτες από έναν σταθμό βάσης

Ανώτερη κάλυψη

Εσωτερική κάλυψη έως 400 m² ανά σταθμό βάσης και εμβέλεια 40 μέτρων σε περιβάλλον χωρίς εμπόδια

Εύκολη εγκατάσταση

Εγκατάσταση Plug and Play, απλώς συνδέστε BST στο Internet, αυτόματη ενεργοποίηση στο cloud, αυτόματη σύνδεση σε όλα τα ESL και απομακρυσμένα μέσω Bluetooth

Ασφάλεια & σταθερότητα

Το AES (Advanced Encryption Standard) των 128-bit κρυπτογράφησης προστατεύει το σύστημα με ασφάλεια και σταθερότητα

Ευφυές σύστημα

Σχεδιασμένο για ομαλή ασύρματη περιαγωγή, αυτόματη επιλογή BST, εξισορρόπηση φορτίου και προηγμένα ασύρματα χαρακτηριστικά καναλιού

Χαμηλότερο κόστος

Wi-Fi και PoE (Power over Ethernet) με εξοπλισμό all-in-one στο κατάστημα για να καταστήσει το TCO στο χαμηλότερο επίπεδο

Ηλεκτρονικό Ταμπελάκι

Ολοκληρώνει  την ενοποίηση της καταναλωτικής εμπειρίας που προσφέρουν τα φυσικά καταστήματα και τα online stores, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες, όπως είναι η ενημέρωση των τιμών στα ράφια, εξαλείφοντας τα ανθρώπινα λάθη.

Οι λύσεις που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού κάνουν πραγματικότητα τα Retail Stores του μέλλοντος και απευθύνονται σε όλη την αγορά λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των supermarkets, των φαρμακείων, των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης-υπόδησης κ.ο.κ.

Ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες του Λιανικού Εμπορίου, καθώς τα οφέλη τους  αφορούν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και τους καταναλωτές.